Kandıralı Öğrencilere Bisikletleri Doğan'dan

Kandıra Kapalı Spor salonunda düzenlenen bisiklet dağıtım töreninde 485 öğrenci büyük sevinç yaşadı. Törene İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yıldırım, muhtarlar, öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı.

Bisikletin dağıtıldığı töreninde konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “bizim zamanımızda bisiklet hep hayaldi. Ama bugün en kaliteli bisikletleri Kandıra’daki yavrularımızla buluşturuyoruz. Bizim gördüğümüz eksiklikleri yavrularımız görmesin istiyoruz. Bu proje Türkiye’de ilk olarak İzmit’te başladı. Her yıl orta okul 1. sınıf öğrencilerine bisiklet dağıtıyoruz, 8 yılda dağıtılan bisiklet sayısı 80 bin oldu. Belediye Başkanımız Ünal Köken Kandıra’da da bu projeyi birlikte uygulamayı talep etti. Bizler de kabul ederek binlerce öğrencimizi sevindiriyoruz.

KANDIRALI ÇOCUKLARIMIZIN HAYALLERİNİ DE GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

5 yıldır birlikte Kandıra’daki çocuklarımızın da bisiklet hayallerini gerçekleştiriyor. Okullarımız 15 yıl öncesinden çok daha iyi. Daha yapacak çok işimiz var. Yeter ki desteğinizi esirgemeyin. Bu bereket devam edecek. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetimiz bizim ilham kaynağımız. Güzel bir ekibin burada uygulayıcılarıyız. Bisikletler çocuklarımıza hayırlı olsun” dedi.

BÜTÇEMİZ YOKTU NEVZAT AĞABEYİMİZ VARDI

Bisiklet sevicinin yaşandığı etkinlikte Başkan Doğan’a teşekkür eden Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken de “yavrularımıza bu heyecanı, bu güzellikleri yaşatan bu projenin mimarı, kıymetli ağabeyimiz Dr. Nevzat Doğan’dır. Bizim böyle bir bütçemiz yoktu ama Nevzat ağabeyimiz vardı. Allah kendisinden razı olsun. Orta okul 1. sınıf öğrencilerimizin hepsine 5 yıldır bisiklet dağıtıyor. Kandıra’mıza milletimize, çocuklarımıza, ne hizmet getirilmesi gerekiyorsa, nerden alınacaksa almaya hazırım. Biz buralara keyif yapmak için değil, Kandıra’mıza hizmet etmek için geldik” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından öğrencilere bisikletleri teslim edildi. Belediye Başkanı Ünal Köken, Doğan’a teşekkür ederek Kandıra’nın meşhur manda yoğurdu hediye etti.

20 Ara 2018 - 15:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.