KEDİ EVLERİNİ MİNİK ELLER BOYADI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi,Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri Bakanlığı’nın “Mutlu Patilerle Elele” projesine katkı amacıylaSağlık ve Sosyal Hizmet...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi,Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri Bakanlığı’nın “Mutlu Patilerle Elele” projesine katkı amacıylaSağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından korunmaya muhtaç çocuklara hizmet veren Gölcük Türk Alman Vakfı Saraylı Çocuk Hizmetleri sitesine, kedi evi verildi. Kurumda kalan çocukların, doğa ve hayvan sevgisiyle büyümeleri için yapılan etkinlikte, çocuklar ve kurum yöneticileri hep birlikte kedi yuvalarını boyadılar. Çocukların kedi evlerini kendilerinin boyamasıyla sokak hayvanlarına karşı daha da duyarlı hale gelmeleri amaçlanıyor. Kedi evlerini istedikleri renge boyayarak eğlenen çocuklar, evleri kurumun bahçesindeki uygun yerlere yerleştirdi.

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sokak hayvanlarının barınma ihtiyacının giderilmesi için hayvan sever STK, okul ve diğer kurumlara kedi evi ve köpek kulübesi veriyor. 2018 yılı içerisinde kurumlara 73 kedi evi ve 17 köpek kulübesi verildi. Kedi Evi ve Köpek Kulübesi temini için Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğüne başvurulması gerekiyor.

25 Kas 2018 - 14:31 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.