YILDIRIM MEŞRU BİR OPERASYONDUR

Burada açıklamalarda bulunan Yıldırım: Amerika gibi bir ülkenin terör örgütleri ile iş tutması Amerika adına çok küçük düşürücü bir iştir ifadelerini...

Burada açıklamalarda bulunan Yıldırım: Amerika gibi bir ülkenin terör örgütleri ile iş tutması Amerika adına çok küçük düşürücü bir iştir ifadelerini kullandı. Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin Yıldırım Operasyon başlarsa Türkiye ekonomisinin krize gireceğine dair kara propagandalar yaptılar. Dedi, Türkiye’nin 40 yıldır bu operasyonları yaptığını dile getirdi. "Irak, Suriye güney hududumuz boyunca 1350 kilometre boyunca hiçbir terör oluşumuna izin vermeyeceğiz." diyen Başbakan Binali Yıldırım," Bölgenin yeni kaoslara yeni sorunlara itilmesine asla rıza göstermeyeceğiz." şeklinde konuştu..

26 Oca 2018 - 12:12 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.